Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP İzmir'de toplandı Toplantıya Başkan Sarı'da katıldı

CHP İzmir

Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal ve Erdek Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyelerinden bir kısmı ile CHP ilçe kadın kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile İzm

Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal ve Erdek Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyelerinden bir kısmı ile CHP ilçe kadın kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile İzmir’de “Geleceği Birlikte Kuruyoruz” adıyla düzenlenen bölge toplantısına katıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun "Geleceği Birlikte Kuruyoruz" toplantısındaki konuşmasını dinleyen katılımcılar, Genel Başkanları Kılıçdar-oğlu’ndan, CHP’nin iktidar olabilmesi için gereken şartları maddeler halinde öğrendi.
Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun tüm söylemlerine yürekten katıldıkları bildirilen partililer, toplantıda CHP Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri, diğer belediye başkanları ve meclis üyeleri ile görüşme fırsatı buldukları bildirildi. 

CHP Genel Merkezi tarafından, Türkiye’deki 81 ilin 10 ayrı grupta toplanmasıyla gerçekleşen toplantıların, İzmir’deki bölümüne bu ilin yanı sıra Balıkesir, Muğla, Uşak, Aydın ve Manisa katıldı. Toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Tekin Bingöl, seçim ve hukuktan sorumlu genel başkan yardımcısı Bülent Tezcan ve eğitimden sorumlu genel başkan yardımcısı Prof. Seyhan Erdoğdu katıldı.
Toplantı hakkında bilgi veren CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, “Toplantıda, yaklaşan 2015 yılı genel seçiminde, partimizi nasıl iktidara taşıyabileceğimiz tartıştık. Çok yararlı bir toplantı oldu” diye konuştu.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı